Voor wie is deze online therapie ontwikkeld?

Kleurjeleven.nl Basis GGZ is voor iedereen met lichte tot matige depressieve klachten. U volgt het online behandelprogramma met telefonische begeleiding door een GZ-psycholoog. Voor wie is Kleurjeleven.nl Basis GGZ ontwikkeld? Kleurjeleven.nl Basis GGZ is geschikt voor u als u:
  • Uw stemming wilt verbeteren;
  • Hulp nodig heeft om uw negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten;
  • Uw stress- en spanningsklachten wilt laten afnemen;
  • Uw piekergedrag onder controle wilt hebben;
  • Meer energie wilt hebben.

Wanneer u de zelftest op deze website doet, kunt u kiezen voor het volgen van de module met of zonder begeleiding van een psycholoog. Wanneer u kiest voor begeleiding van een psycholoog valt deze module onder de Generalistische Basis GGZ.

Het is daarom belangrijk dat u met uw aanmelding ook een verwijsdocument van de huisarts meestuurt en een kopie van uw paspoort: een voorwaarde van de zorgverzekeraars. Na ontvangst van deze gegevens wordt u ingeschreven en zal contact met u worden opgenomen voor een intakegesprek. Voorafgaand zal u gevraagd worden nog enkele vragenlijsten in te vullen, de uitkomsten worden besproken in het intakegesprek. Met het intakegesprek start ook uw inschrijving en wordt uw eigen risico direct aangesproken. De psycholoog bekijkt of u baat heeft bij Kleurjeleven.nl of dat wellicht een andere behandelmethode raadzaam is. Indien u kiest voor deze variant ontvangt u begeleiding op maat via online communicatie met een psycholoog.

Hoe herkent u een somber gevoel?

Als u last heeft van een of meerdere van de onderstaande klachten kan het zijn dat u last heeft van somberheid.

Zet nu de eerste stap naar een betere stemming

Vroegtijdige behandeling van uw somberheidsklachten leidt tot afname van uw klachten en het voorkomen van een depressie. Meld u nu aan om ernstigere klachten in de toekomst voorkomen.

Of bekijk de demonstratie ►