Contact

Vragen over Kleurjeleven.nl?

Kleurjeleven.nl wordt geleverd door Mentalshare Direct. Mentalshare Direct is leverancier van bewezen online producten binnen de huisartsenzorg en de Basis GGZ. Mentalshare Direct is onderdeel van Newhealth Collective

Techniek

Heeft u vragen over het programma of de techniek; bijvoorbeeld bij problemen met inloggen of anderszins? Neem dan contact op met support@newhealthcollective.nl.

Proces

Heeft u vragen over uw aanmelding binnen de Basis GGZ, bijvoorbeeld over gemaakte afspraken, uw huisartsverwijzing, de kosten of anderszins? Neem dan contact op met zorgservice@kleurjeleven.nl.

Klachten

Indien u een account heeft bij Kleurjeleven.nl, kunt u uw vragen betreffende uw klachten stellen onder het kopje “Vragen?”. Daarnaast kunt u met persoonlijke en algemene vragen t.a.v. somberheid of andere klachten terecht op www.depressiecentrum.nl of www.thuisarts.nl

Wanneer u op bovenstaande websites geen antwoord vindt op uw vraag, of uw vraag staat hier niet bij, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw huisarts, praktijkondersteuner GGZ en/of uw huidige behandelaar.

Zet nu de eerste stap naar een betere stemming

Vroegtijdige behandeling van uw somberheidsklachten leidt tot afname van uw klachten en het voorkomen van een depressie. Meld u nu aan om ernstigere klachten in de toekomst voorkomen.

Of bekijk de demonstratie ►