Over de makers

Kleurjeleven.nl is ontwikkeld door het Trimbos-instituut en wordt aangeboden door Mentalshare Direct.


Ontwikkeld door Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is een kennisinstituut dat onderzoek doet naar geestelijke gezondheid, mentale veerkracht en verslaving. Het Trimbos-instituut zet zich in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid door het delen van kennis.

Kleurjeleven.nl is ontwikkeld door psychologen van het Trimbos-instituut. Het Trimbos-instituut heeft meerdere effectieve online zelfhulpcursussen ontwikkeld waaronder Kleurjeleven.nl, een cursus voor het verminderen van somberheidsklachten.

Meer informatie vindt u op de website van Trimbos-instituut.

Mentalshare Direct is een maatschappelijke onderneming zonder winstoogmerk. Het doel van Mentalshare Direct is het toegankelijk maken van digitale zorg (ook wel e-mental health genoemd) en bewezen online programma’s voor zoveel mogelijk mensen met psychische problemen. De opbrengsten zijn bestemd voor het aanbieden, ontwikkelen en onderhouden van (nieuwe) programma’s.

Meer informatie vindt u op de website van Mentalshare Direct

Zet nu de eerste stap naar een betere stemming

Vroegtijdige behandeling van uw somberheidsklachten leidt tot afname van uw klachten en het voorkomen van een depressie. Meld u nu aan om ernstigere klachten in de toekomst voorkomen.

Of bekijk de demonstratie ►